27 Mart 2013 Çarşamba

Battlefield 4 Detaylandı,Oyundan Videolar


Bi önceki yazımda Battlefield 4 ün 26-27 mart gibi tanıtılacağını yazmıştım ve işte tanıtım günü geldi çattı :). Hatta EA ön sipariş almaya bile başladı durum o ki Battlefield 4 gerçekten de call of duty i tahtından edecek gibi görünüyo.Özellikle grafiksel ve aksiyon anlamında Battlefield 4 gerçekten de baya yol kat etmiş .Aksiyon demişken Battlefield 4 ekibini yayınlamış olduğu aşağıdaki 60 saniyelik TV reklamı izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten :) Video çözünürlüğünü artırmayı unutmayın ::)




Battlefield in reklamını da izledik 60 saniyeye gerçekten oyunu özetlemişler grafikler oldukça tatmin edici aksiyon tavanda ;). İyi bi ekran kartı isteyeceği de kesin HD7850 nin aşağısındaki ekran kartlarında pek tatmin edici performans alınamayacak gibi görünüyo açıkçası.

"Frostbite Engine 3'' grafik motoruyla geliştirilen battlefield 4 PC,xbox 360 ve PS 3 e çıkması kesin fakat DICE firması wii U için battlefield  çıkmayacağını bildirmiş ve DICE  17 dakikalık oyun oynanış videosu yayınladı arkadaşlar PC den alınan bu oynanış videosunda yönetilen karakterin isminin Racker olduğu söyleniyor.

Buyrun 17 dakikalık oynanış videosu arkadaşlar..


Battlefield 4 sevenlerini gerçekten mutlu edeceğe benziyor.Oyunun fiyatları da EA games in resmi satış sitesi olan origin de de detaylanmaya başlamış 
Battlefield 4 ü Standart Edition ve Dıgıtal deluxe edition olarak iki farklı pakette satışa sunan EA games standart edition için 60euro(139 TL) , deluxe edition için ise 70euro (163 TL) fiyat biçmiş. Ön siparişle almak isteyen arkadaşlar http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield4_en_IE/ adresini ziyaret edebilir EA ön siparişle alanlara bazı premium özelliklerin sunulacağını da bildirmiş arkadaşlar.