5 Ocak 2008 Cumartesi

TtnetMüzik bilinmeyenleri,hakkındaki tüm sorular


Bildiğiniz üzere telekom daha öncelerden beri böyle bi sistemi yapmayı planlıyodu geldi geliyo falan derken 2008 in ilk günlerinde tv lerimizin karşısında ÜCRETSİZ diye serzenişlerle dolu reklamla karşlılaştık.Ancak ücretsiz indirme sadece 1 temmuz a kadar.Üye sayfasına burdan ulaşabilirsiniz ancak tüm yazıyı kesinlikle okuyun öyle karar verin
İyide bu sitenin korsan mp3 sitelerinden farkı ne diyebilirsiniz hemen cevaplıyım TTnet ; MÜYAP, MSG, MESAM ve MÜYORBİR gibi müzik dağıtım şirketleriyle anlaşma yaparak dağıtım yapmaya başlamış. Ancak TTnet ile iletişimi MÜYAP yürütüyormuş.
Sanki türktelekom siteyi sadece Tarkan ın metamorfoz albümü için yapmış gibi tasarımda tamamen Tarkan var Tarkan albümünü indirmek gold üyelik istiyor falan filan.
Daha önce powerclub pepsi falan da bu mp3 işine el attı ama sonu hüsran oldu galiba.
BİLİNMEYENLERİ KESİN ÖĞRENİN ONDAN SONRA KARAR VERİN
  • 1 Temmuza kadar TTnetMuzik TTnet ADSL abonelerine ücretsiz,
  • 4 GB kotalılar standart üye sayılıyor ve 10 şarkı çekebiliyor,
  • Diğer tüm aboneler gold üye sayılıyor ve hem 500 şarkı çekebiliyor, hem de Tarkan'ın albümünü çekebiliyor.(Tarkan ın albümü nü diğerlerinden farklı tutuyolar yani)
  • Gold üyelerin ayrıca 100 şarkıyı CD'ye yazma hakkı var.
  • Tüm şarkılar şifreli başka pc'de çalınamıyor, fakat 100 şarkıyı CD'ye yazıp tüm pc'lerde dinleyebilirsiniz, hatta CD'den mp3 yapma programı ile mp3 yapabilirsiniz, hatta nero ile gerçek CD yazmadan, image CD yazıp, mp3'ü CD yazmadan da yapabilirsiniz, bu yöntem tamamen legal, çünkü size 100 şarkıyı CD'ye yazma ve mp3 çalara yükleme hakkı verilmiş.
  • 1 Temmuzdan sonra ise gold üyelik 5 YTL, standart üyelik 2 YTL olacakmış. Temmuza kadar 6 ayda 3000 şarkı ücretsiz çekebilirsiniz.